Skip to content

Fotvård malmö spa i visby

fotvård malmö spa i visby

Välkommen ned till källarvåningen på Clarion Hotel Wisby för en lugn och avkopplande stund i Wisby Spa. 60 minuter djupgående massage minskar muskelspänningar i hela kroppen och I avstressande och rofylld miljö ges massage av en professionell massör. Spadag för två Färna Herrgård & Spa Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Njut av välgörande och behaglig fotvård. Sundsvall, Södertälje, Trelleborg, Trollhättan, Visby, Värnamo, Västervik, Växjö. fotvård malmö spa i visby

Fotvård malmö spa i visby - escort ladies

Visst är även han värd en stunds avkoppling med en uppfräschande ansiktsbehandling? Hotellövernattning för två Njut av hotellpärlor runtom i Skandinavien. Ansiktsbehandling för män Uppfriskande behandling för mannen. Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Linköping, Nynäshamn, Västerås, Sandviken, Sundsvall. Fiskpedikyr för två Fiskpedikyr, känns som att stoppa ner fötterna i champagne!

Videos

Fotvård - Lars-Eriks Medicinska Fotvårdsklinik 60 minuter djupgående massage minskar muskelspänningar i hela kroppen och I avstressande och rofylld miljö ges massage av en professionell massör. Ge bort spa - eller massage -upplevelser i present eller unna dig själv en trevlig stund på spa i Stockholm, Göteborg eller annan stad. Välkommen ned till källarvåningen på Clarion Hotel Wisby för en lugn och avkopplande stund i Wisby Spa.

0 thoughts on “Fotvård malmö spa i visby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *