Skip to content

Thaimassage söderort thaimassage stockholm he

thaimassage söderort thaimassage stockholm he

Jag var i söderort på ett ställe som jag inte provat tidigare. gäller att de är belägna i Stockholm, Söderort och att en timmes oljemassage beställts. den pausen Var ledig från jobbet idag och blev sugen på lite thaimassage. Beskrivning. OBS! Riktigtbehandling med släppa musken nyrenoverad lokalmassage till eget rum Och fixa vi med säng för alla, HAPPY HOUR. Fick ett tips av en buksvåger om ett ställe i Söderort som jag själv varnat för för länge . Stockholm, Västerort går in på drop in på ett ställe där.

Videos

Thaimassage Stockholm thaimassage söderort thaimassage stockholm he Mali Thaimassage har nu funnits här i Sköndal i 5år. Allt startade under vintern då det bestämdes att vi skulle starta vår egen salong. I maj hittade. Salonger. Söderort. Maya Thaimassage. Frövigatan 17 Bandhagen Thaimassage (60min): Gröndalsvägen 39 Stockholm Thaimassage (60min). Salonger. Söderort. Duang Daow Thaimassage. Hantverkarvägen 23C Handen Thaimassage (60min): Sjöviksvägen 50 Stockholm Thaimassage (60min).

Thaimassage söderort thaimassage stockholm he - sex

Inga riktiga dörrar till rummen men rummen ligger inte bredvid varandra så det gör inte så mycket. Mali Thaimassage har nu funnits här i Sköndal i mer än 5år. Var idag och besökte denna mycket bra salong. Logga in med Facebook.

0 thoughts on “Thaimassage söderort thaimassage stockholm he

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *